AMEL7531

Ervaringen ouders 

Laura gebruikt goede manieren om dingen te leren/oefenen. Mijn zoon heeft nu hogere cijfers!

Mijn dochter krijgt bijles van een super aardige docent. Zij doet haar werk met plezier en doet dit goed. Ik vertrouw de docent en ik hoop dat het niveau van mijn dochter verbetert.

Jij hebt M. heel erg geholpen. Zij is heel blij en vindt Laura de beste docent die ze tot nu toe heeft gehad. Het kan niet beter!

Lauter is erg betrouwbaar en het is erg fijn dat ze ook oefenen voor de CITO-toetsen.

Het is een goede service. L. is erg vooruit gegaan en vindt het altijd leuk om naar je toe te komen. Ook de locatie is erg goed. Het is fijn als er nog meer aan ouders wordt aangegeven waar aandachtspunten liggen.

Wij ervaren de diensten van Lauter als zeer goed. Alles wordt goed uitgelegd en dat is ook te merken aan de cijfers van mijn dochter.

Er werken bij Lauter ervaren leraren met een relevante opleiding en interesse in kinderen.. De activiteiten zijn erg gevarieerd, wat heel belangrijk is voor jonge kinderen. Merel is altijd op tijd en is erg geduldig. Merel stemt het plan af op mijn dochter en is erg flexibel. Top!

Erg professioneel en vriendelijk. Ik kan zien dat mijn kind de lessen leuk vindt en vooruit gaat. Dat is geweldig!

Onze zoon is enthousiast over de les, werkt met plezier samen met de leraar. 

Een heel hulpvaardig en professioneel team! 

S. en ik zijn positief. Laura helpt S.met het plannen van zijn huiswerk. We zijn heel tevreden. Rust en persoonlijke aandacht!

Goede locatie! Ik ben heel blij met Junior Einstein. De resultaten van beide kinderen zijn hierdoor omhoog gegaan.

Heel fijn dat er korte lijntjes zijn. Er wordt zeer goed en proffesioneel naar de behoeftes geluisterd van het kind en de ouder. Onze dochter is hierdoor van een vmbo-t naar havo advies gegaan. 1 jaar 1x per week bijles. Onze dochter, wijzelf en natuurlijk Merel zijn daar enorm trots op!

 

Ervaringen kinderen 

We doen altijd leuke spelletjes

Laura is lief en legt goed uit. De spelletjes op het eind zijn erg leuk.

Ik vind het leuk hoe Stefan van de les een spelletje maakt. Ik vind het heel goed gaan.

Laura is heel aardig en heeft me echt geholpen om beter te worden en om betere cijfers te halen. 

Ik vind de meester aardig en alles wat ik moeilijk vind legt hij rustig uit. Hij komt goed op tijd. Hij doet elke week begrijpend lezen en geeft me huiswerk. 

F. vind de sfeer en de manier van lesgeven heel fijn. Hij vindt de individuele aandacht heel prettig.

S. vindt dat Merel alles goed uitlegt als ze het niet begrijpt. S. vindt het heel gezellig met Merel. Ook is S. heel blij dat ze Havo advies heeft gekregen.