Wat huiswerkbegeleiding inhoudt

Bij huiswerkbegeleiding staat het maken van huiswerk centraal. De leerling maakt zelf huiswerk en de begeleider begeleidt hem hierin door dingen uit te leggen of dingen samen te maken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de leerling zoveel mogelijk zelfstandig doet.

rekenen

Hoe Lauter huiswerkbegeleiding geeft
Lauter zal de leerling begeleiden tijdens het huiswerk maken, door dingen uit te leggen die hij/zij niet begrijpt. Daarnaast nemen wij alle lesstof voor de toetsen door. Dit doen we door erover te praten, leerlingen te overhoren en leerlingen, indien nodig, uitleg te geven over de lesstof. Tijdens de huiswerkbegeleiding zal Lauter ook altijd aandacht besteden aan het het maken van een planning, zodat leerlingen weten hoe zij hun huiswerk en toetsen het beste kunnen plannen. 

De prijs van huiswerkbegeleiding is te vinden onder het kopje ‘tarieven‘.

Slimleren

Via Lauter kunt u 20% korting krijgen voor het programma Slimleren. Slimleren.nl is een programma dat uitermate geschikt is ter ondersteuning bij de vakken wiskunde, Nederlands, Engels en rekenen. Het is een oefensysteem waarmee de leerlingen op een leuke en effectieve manier de lesstof kunnen oefenen. De onderwerpen die de leerlingen kunnen leren en oefenen met Slimleren sluiten naadloos aan op het schoolboek van uw kind. Je kunt zelfs aan de hand van het schoolboek de leer- en oefenstof sorteren, zodat je helemaal niet meer hoeft te zoeken.

Tijdens de bijlessen & huiswerkbegeleiding die wij geven aan leerlingen uit het voorgezet onderwijs kunnen wij ook gebruik maken van het programma Slimleren. Wij hebben een eigen docentendashboard, waar we kunnen meekijken met de leerlingen en waar we hun vorderingen kunnen bijhouden. Als u uw kind heeft aangemeld voor het programma horen wij dit heel graag. Wij kunnen uw kind dan toevoegen aan ons account.

korting-slimleren