Wat is een rekencursus?

Een rekencursus kan worden gevolgd om het rekenniveau te verhogen en/of als voorbereiding voor de rekentoets. Tijdens de rekencursus wordt met behulp van verschillende materialen de rekenstof uitgelegd, geoefend en zo nodig herhaald.

Hoe ziet een rekencursus bij Lauter eruit?

Voor de start van de rekencursus maakt de leerling thuis een rekenniveautest om te bepalen welk rekenniveau hij/zij heeft en met welke rekenonderdelen hij/zij nog moeite heeft. Deze rekenonderdelen zullen wij in de cursus op ieders eigen niveau gaan behandelen. De cursus zal bestaan uit blokken theorie en daarnaast gaan we ook praktisch aan de slag. De leerling werkt op zijn/haar eigen niveau aan de eigen doelen. Doordat we in een klein groepje werken, is er genoeg tijd om al je vragen te stellen. Aan het begin van de rekencursus krijgt de leerling zijn/haar eigen lesboek. Wij werken met de methode Startrekenen.

startrekenen startrekenen mbo

Geplande cursussen

 Rekencursus 3F zaterdag

Waar? Amsterdam-West
Voor wie? Leerlingen van de HAVO, het VWO of het HBO die moeite hebben met rekenen en graag rekenniveau 3F willen halen.
Door wie? Laura de Ruiter
Wanneer? Bij voldoende animo plannen wij de cursus in. De cursus zal plaatsvinden in oktober, november en/of december.
Kosten? €190 per leerling
Hoeveel plek is er? Er is plek voor 8 leerlingen
Wat is inbegrepen? Alle lesmaterialen, instaptoets voorafgaand aan de cursus, koffie/thee/limonade & een heerlijke lunch om elke ochtend gezellig met elkaar af te sluiten.
Meer informatie of aanmelden? Mail naar [email protected] of bel naar 06-13218301. Voor aanmeldingen kunt u een e-mail sturen met daarin de volgende gegevens: Naam leerling, adresgegevens, telefoonnummer en in welke cursus u interesse heeft. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

U kunt ook een aanvraag doen via Skillseeker:

Boek Nu!